Thursday, 25 April 2013

Calon UMNO Kurang Ajar Dengan Sepupu Sultan MizanCalon UMNO ni takde budaya melayu ke? Sepupu Sultan pun dia kutuk macam geng-geng dia. Iyalah kalau nak tegur kerabat sultan pun, tegurlah cara elok dan ajaklah berdebat. Sebab negara kita amalkan kebebasan bersuara. Ini tidak. Dikatanya dan dihina kerabat raja Terengganu sedemikian rupa. Politiklah cara sihat wahai ABC. Memang spesis maharaja lawak calon UMNO nih...

Ini kisahnya


Al-Kisahnya Raja Bahrain (RB) & Dr Syed Azman berkempen seperti biasa, bertembung lah dengan Zubir Embong dan Che Mat Jusoh atau ABC yang sedang berkempen juga.

RB salam molek dengan Zubir Embong-takdok apapun masaaloh,

namun beberapa minit kemudian terserempok pulok dengan ABC, RB pergi salam dan tanya khabor molek.

ABC dikatakan dengan muka yang maroh dan bengis jawab:"hor, baru turun padang?!"

RB tanya semula: "Mende masaalohnya?"
CMJ: "Potong trip!"

dan masing-masing berlalu pergi ke aroh berlainan..

Bodoh punya Presiden bola Terengganu ni. Doh la bola asyik kalah sahaja. Yang lawaknya ada penyokong PAS jerit ABC. Ingatkan nak order air ABC. Rupanya jerit Asal Bukan Che Mat...lawak..lawak..


Malaysia Lebih Maju Tanpa UMNO


Keadaan akan berubah. Malaysia akan lebih maju tanpa UMNO...Sejak 2008, sebanyak 70% kontrak telah dimenangi oleh kontraktor bumiputera melalui sistem tender terbuka di Pulau Pinang. Di bawah Pakatan Rakyat, anda tidak perlu orang tengah parti politik untuk berjaya.

Ubah Sekarang, Bersihkan Malaysia!SPR Dah Start Main Kotor


SPR dah start main kotor. Tiada pemeharti di pusat mengundi pos, juga kerta undi yang ada no siri. Mestilah SPR tahu sebab dalam borang 2, ada nama dan no ic. Dua2 kena isi di DUN dan Parlimen. Kenapalah jahat sangat SPR ini. Tak perlu no siri dan nama serta ic. Cukuplah check macam no awam. Rupanya SPR ni memang penipu besar. Eloklah pakatan buat report polis dan demontrasi di hadapan pejabat SPR. Kalau tak, sampai bila-bila akan kalah juga...


 


Popular Posts