Friday, 3 May 2013

Video Biru : Seleps Anwar & Mustapha Ali, Nurul Izzah Pula Yang KenaSekarang kecoh pasal video Nurul Izzah Anwar yang dimuat turun di semua blog macai UMNO. Yang dikatakan hubungan intim dengan pensayarahnya di Uniten dahulu. Kesian mereka, setiap hari tengok porno. Demi menghalalkan dan mensensasikn fitnah itu, mereka hacked website Wan Azizah pula. Kononnya Wan Azizah marah dekat pensyarah itu (sini). Memang cai betul UMNO ini.


Video kali ini paling buruk dan lekeh pernah UMNO buat. (hairan juga ya..semua video direct dari cctv dan gambar kabur). Memang UMNO dah takde modal lain. Seks, sexs dan sex. Semua otak biru. Patutlah bendera pun biru (be end). Kalau boleh, semua keluarga Anwar ada video biru. Tak mustahil lepas ni tentu ada video tukang masak Anwar, pemandu kereta Anwar..ini semua kerja orang tak skol..yang akan menimbus Najib tak lama lagi..ini beritanya...

KUALA LUMPUR: Blog PKR Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail didakwa digodam untuk memberi gambaran bahawa 'video seks' yang kononnya melibatkan anak perempuannya, Nurul Izzah Anwar, adalah tulen.
Dalam tweet beberapa minit yang lalu, Wan Azizah berkata bahawa blog rasmi beliau telah digodam.


Menurut Setiausaha Politik Nurul Izzah Anwar, Fahmi Fadzil, Wan Azizah memberitahunya bahawa dia tidak mengeluarkan apa-apa kenyataan hari ini sama ada dalam blog atau twitter beliau.

"Saya bercakap dengan Datuk Seri dan dia berkata bahawa dia tidak pernah mengeluarkan sebarang kenyataan hari ini. Kami masih memeriksa dan mengesahkan bahawa akaun itu telah terjejas oleh penggodam, " kata Fahmi.

'video seks'

Sebelum ini, dalam satu kenyataan di blog rasminya yang dipercayai digodam, Wan Azizah secara tidak langsung telah mengakui bahawa video seks naib presiden PKR Nurul, yang telah beredar selama beberapa hari, adalah tulen.

Dalam kenyataan itu, 'Wan Azizah' telah menyatakan kekecewaan beliau terhadap seorang pensyarah yang mengambil kesempatan ke atas anak sulung beliau semasa beliau muda dan mentah.

Beliau juga berkata bahawa dia dan keluarganya akan mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana pihak yang mengedarkan  video itu. Akaun twitter beliau juga memaparkan tentang blogpost ini.

blog

Sekurang-kurangnya satu salinan video seks yang dikatakan boleh didapati di matkilaupenang.blogspot.com.


Video antara lain memaparkan seorang wanita bertudung dan seorang lelaki kelihatan di dalam sebuah bilik dan berpelukan. Rakaman bagaimanapun terlalu kabur untuk mengenal pasti mana-mana pihak yang terbabit. 
* ramai juga orang UMNO kata video ini akan beri pukulan maut kepada BN nanti..dan menyuruh macai mereka delete kan video itu...padan muka. Kalau syaitan beraja di hati..jawablah natijah buruklah yang bakal menimpan Be end nanti..

Rating Najib Jatuh, Pakatan Dijangka Kuasai Putrajaya 5 Mei Ini..Gempar lagi. Ini semua gara-gara kajian akademik yang menunjukkan bahawa Najib akan kalah pada PRU kali ini. Kajian daripada Merdeka Center, mendapati rating Pengerusi BN, Najib Razak menjunam lagi tiga peratus berbanding tinjauan terakhirnya sebelum ini.

Rating Najib telah jatuh iaitu daripada 64 peratus kepada hanya 61 peratus, kurang 11 peratus (iaitu 72 peratus) ketika BEKAS perdana menteri, Abdullah Ahmad Badawi membubarkan parlimen dan hilang lima negeri serta majoriti dua pertiga di parlimen pada 2008.

Kajiselidik di kalangan pengundi di Semenanjung antara 28 April hingga 2 Mei itu juga meletakkan Pakatan Rakyat mendahului BN dari segi parti pilihan untuk membentuk kerajaan. 

Menurut keputusan kajiselidik itu yang dikeluarkan hari ini, 42 peratus bersetuju dengan pilihan "Pakatan Rakyat patut diberi peluang mentadbir negara" berbanding dengan 41 peratus yang berpendapat "Hanya BN boleh memerintah negara".

Bagaimanapun, 4 peratus enggan memberi respon manakala 13 peratus menjawab mereka "tidak tahu".

 Kajian itu juga menunjukkan Pakatan Rakyat mendahului BN dengan jumlah kerusi 89 berbalas 85 dengan 46 kerusi lain masih belum dipastikan kerana margin perbezaaan terlalu rendah, iaitu kurang dari 3 peratus.

Di Semenanjung, Pakatan Rakyat jauh mendahului BN dengan 81 kerusi berbanding BN cuma 50 tetapi diselamatkan dengan kerusi dari Sabah dan Sarawak. Sabah dijangka menyumbang 16 kerusi buat BN manakala Pakatan Rakyat cuma menang dua kerusi, meninggalkan ENAM lagi kerusi menjadi rebutan.

Di Sarawak, keadaannya lebih kurang serupa iaitu BN dijangka menguasai 19 kerusi parlimen berbanding lima untuk Pakatan manakala ENAM kerusi juga masih belum dapat ditentukan.

UMNO Kepala Derhaka Kepada Timbalan Yang Di Pertuan AgongBanyak betul penderhaka Raja Sultan Kelantan yang jadi calon UMNO BN di Kelantan. Antaranya adalah Ibrahim Ali Kataki, Tan Sri Anuar Musa dengan jeng..jeng...palo derhaka, si Ku Li. Tolak Ku Li, bererti tolak penderhaka Sultan Kelantan merangkap Timbalan Yang Di Pertuan Agong..


Ku Nan & Anak Tong Sampah Tipu Rakyat?
Apalah kurang cerdiknya "PAS' nak tinggalkan bendera dan manifesto masa nak 'calit pengundi di Putrajaya'. Satu lagi, kenapa 'sekumpulan individu tak dikenali' itu tak diambil gambarnya? Gambar bendera dan manifesto diambil, tapi gambar orang? Nak tipu pun agak-agaklah.

Dan individu yang buat laporan polis ini adalah Muhammad Khairul Hafiz Abdullah. Dia ni sebenarnya terkenal dengan gelaran anak tong sampah. Sebab anak tong sampah, ini beritanya...Dia pemegang ic merah pada Jun 2012. Dan sekarang mungkin baru dapat ic kot. Mungkin kerana nak balas 'jasa' UMNO, maka dipukul canangnya kononnya dia dipaksa calit dakwat. Atau mungkin orang menyamar sebagai ahli PAS dan buat fitnah itu. Sebagai ketua NGO, tentulah dia lantang dan hentam sembrono sebab dia ketua NGO. Dibelasahnya PAS sedangkan itu taktik jahat UMNO menyamar jadi PAS. Kemungkinan semuanya boleh belaku. Macam dia bersuara lantang kata ada pegawai Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) liwat anak yatim di Melaka..siap sebut nama lagi..


Sebenarnya motif calit dakwat itu yang perlu dicari? kenapa calit dakwat pada dia sedangkan PAS kalau terdedah buat perkara itu, menang tanpa bertanding si Ku Nan ni. Kenapa PAS nak buat perkara itu? Lagi satu ada ke si penjenayah bawa ic masa nak rompak? atau pakai no plat kereta original masa nak buat jenayah? Fikirlah logik. Sama juga ada ke PAS nak bawa bendera mereka masa nak calit dakwat kekal? Masa nak buat jenayah..fikirlah logik sikit bro Ku Nan. Nak menang pun kenalah secara anak jantan. Bukannya macam orang kurang cerdik nak menipu orang cerdik...

Popular Posts