Friday, 3 May 2013

Ku Nan & Anak Tong Sampah Tipu Rakyat?
Apalah kurang cerdiknya "PAS' nak tinggalkan bendera dan manifesto masa nak 'calit pengundi di Putrajaya'. Satu lagi, kenapa 'sekumpulan individu tak dikenali' itu tak diambil gambarnya? Gambar bendera dan manifesto diambil, tapi gambar orang? Nak tipu pun agak-agaklah.

Dan individu yang buat laporan polis ini adalah Muhammad Khairul Hafiz Abdullah. Dia ni sebenarnya terkenal dengan gelaran anak tong sampah. Sebab anak tong sampah, ini beritanya...Dia pemegang ic merah pada Jun 2012. Dan sekarang mungkin baru dapat ic kot. Mungkin kerana nak balas 'jasa' UMNO, maka dipukul canangnya kononnya dia dipaksa calit dakwat. Atau mungkin orang menyamar sebagai ahli PAS dan buat fitnah itu. Sebagai ketua NGO, tentulah dia lantang dan hentam sembrono sebab dia ketua NGO. Dibelasahnya PAS sedangkan itu taktik jahat UMNO menyamar jadi PAS. Kemungkinan semuanya boleh belaku. Macam dia bersuara lantang kata ada pegawai Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) liwat anak yatim di Melaka..siap sebut nama lagi..


Sebenarnya motif calit dakwat itu yang perlu dicari? kenapa calit dakwat pada dia sedangkan PAS kalau terdedah buat perkara itu, menang tanpa bertanding si Ku Nan ni. Kenapa PAS nak buat perkara itu? Lagi satu ada ke si penjenayah bawa ic masa nak rompak? atau pakai no plat kereta original masa nak buat jenayah? Fikirlah logik. Sama juga ada ke PAS nak bawa bendera mereka masa nak calit dakwat kekal? Masa nak buat jenayah..fikirlah logik sikit bro Ku Nan. Nak menang pun kenalah secara anak jantan. Bukannya macam orang kurang cerdik nak menipu orang cerdik...

2 comments:

Bukit Gelugor Online said...

isyk2 jahatnya..ni la perangai org yg nk kalah..abg nan boleh standby nk balik kampung dh lepaih 5 mei ni..hehe

mastura said...

Mamat ni baik orangnya.. wkwkwkkwk

Post a comment

Popular Posts