Friday, 3 May 2013

Video Biru : Seleps Anwar & Mustapha Ali, Nurul Izzah Pula Yang Kena



Sekarang kecoh pasal video Nurul Izzah Anwar yang dimuat turun di semua blog macai UMNO. Yang dikatakan hubungan intim dengan pensayarahnya di Uniten dahulu. Kesian mereka, setiap hari tengok porno. Demi menghalalkan dan mensensasikn fitnah itu, mereka hacked website Wan Azizah pula. Kononnya Wan Azizah marah dekat pensyarah itu (sini). Memang cai betul UMNO ini.


Video kali ini paling buruk dan lekeh pernah UMNO buat. (hairan juga ya..semua video direct dari cctv dan gambar kabur). Memang UMNO dah takde modal lain. Seks, sexs dan sex. Semua otak biru. Patutlah bendera pun biru (be end). Kalau boleh, semua keluarga Anwar ada video biru. Tak mustahil lepas ni tentu ada video tukang masak Anwar, pemandu kereta Anwar..ini semua kerja orang tak skol..yang akan menimbus Najib tak lama lagi..ini beritanya...

KUALA LUMPUR: Blog PKR Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail didakwa digodam untuk memberi gambaran bahawa 'video seks' yang kononnya melibatkan anak perempuannya, Nurul Izzah Anwar, adalah tulen.
Dalam tweet beberapa minit yang lalu, Wan Azizah berkata bahawa blog rasmi beliau telah digodam.


Menurut Setiausaha Politik Nurul Izzah Anwar, Fahmi Fadzil, Wan Azizah memberitahunya bahawa dia tidak mengeluarkan apa-apa kenyataan hari ini sama ada dalam blog atau twitter beliau.

"Saya bercakap dengan Datuk Seri dan dia berkata bahawa dia tidak pernah mengeluarkan sebarang kenyataan hari ini. Kami masih memeriksa dan mengesahkan bahawa akaun itu telah terjejas oleh penggodam, " kata Fahmi.

'video seks'

Sebelum ini, dalam satu kenyataan di blog rasminya yang dipercayai digodam, Wan Azizah secara tidak langsung telah mengakui bahawa video seks naib presiden PKR Nurul, yang telah beredar selama beberapa hari, adalah tulen.

Dalam kenyataan itu, 'Wan Azizah' telah menyatakan kekecewaan beliau terhadap seorang pensyarah yang mengambil kesempatan ke atas anak sulung beliau semasa beliau muda dan mentah.

Beliau juga berkata bahawa dia dan keluarganya akan mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana pihak yang mengedarkan  video itu. Akaun twitter beliau juga memaparkan tentang blogpost ini.

blog

Sekurang-kurangnya satu salinan video seks yang dikatakan boleh didapati di matkilaupenang.blogspot.com.


Video antara lain memaparkan seorang wanita bertudung dan seorang lelaki kelihatan di dalam sebuah bilik dan berpelukan. Rakaman bagaimanapun terlalu kabur untuk mengenal pasti mana-mana pihak yang terbabit. 
* ramai juga orang UMNO kata video ini akan beri pukulan maut kepada BN nanti..dan menyuruh macai mereka delete kan video itu...padan muka. Kalau syaitan beraja di hati..jawablah natijah buruklah yang bakal menimpan Be end nanti..

2 comments:

Anonymous said...

daripada tengok video ni..baik tengok video april oneil..he..he..he..

Unknown said...

Software is like sex: it’s better when it’s free. Hey, i am looking for an online sex partner ;) Click on my boobs if you are interested (. )( .)

Post a comment

Popular Posts