Thursday, 2 May 2013

Seluruh Dunia Sudah Tahu Bahawa Najib Bakal Kalah Dalam PRU Kali Ini...


Anwar yakin bahawa Pakatan Rakyat akan menang dalam Pilihanraya kali ini. Dan seluruh dunia tahu tentang itu. Pada Najib, masyarakat dunia sudah berkira-kira siapa bakal PM Malaysia selepas ini. Kesian Najib. Berita tentang kemungkinan BN kekal kuasa langsung tidak keluar dalam berita dunia...Ini kalilah...


Kredit kepada BBC - (sini)

* Kami ingin memberikan banyak lagi info berkaitan PRU 13 di sini

Cuti 1 Mei Dimanfaatkan Sepenuhnya Oleh Pakatan Rakyat..


Semalam, 1 Mei sempena cuti hari buruh, Pakatan Rakyat telah mengambil kesempatan ini untuk menjelajah ke seluruh negara bagi menumbangkan BN kali ini. Sememangnya gambar akan berbicara, inilah yang sempat saya kumpulkan dan mungkin ada beribu-ribu ceramah lain yang tidak dilaporkan. 

1. Lebih kurang 90,000 orang menghadiri ceramah DSAI di Sutera Mall, Johor semalam


2. Ceramah Pakatan di Sungai Long, Kajang

 
3. Ceramah PR di Paya Terubong, Penang

 
4. Ceramah di Bayu Perdana, Klang

5. Ceramah di Sri Sentosa6. Lebih kurang 10,000 orang di ceramah Pakatan Rakyat di Batu Pahat, Johor.
7. Munajat & Solat Hajat Perdana bersama Tok Guru Nik Aziz di Padang Kelab Sultan Sulaiman...
8. Sokongan rakyat di Muar, jam 6.30 petang
9. Ribuan rakyat sambut Anwar di Kapar, Klang petang semalam

10. Lebih 5,000 kakitangan kerajaan dan penduduk sekitar parlimen Putrajaya hadir ke ceramah Pakatan semalam 11.  Ribuan Rakyat Pandan Berhimpun Di Tengah Panas Bagi Mengikuti Ceramah Rafizi Ramli & DS Anwar Ibrahim Sekitar Jam 12 Tengahari semalam.
 

12. Lautan manusia di makan malam Bukit Tinggi

13. Gambar di Parlimen Seputeh malam semalam


14. Ceramah Pakatan di Sandakan, Sabah 


15. Ceramah di Kampong Mambau, Negeri Sembilan (dalam kampung pun ramai)

 Tinggal 3 hari lagi sebelum kita mengundi. Ini semua petanda sokongan mega kepada Pakatan Rakyat. Takkanlah ada orang gila sampaikan semua ceramah dia pergi termasuk di Sabah  (macam mahadeeeer kata yang orang luar datang ceramah PAS, bukannya pengundi). Ini semua sokongan rakyat kepada Pakatan Rakyat semalam dan seterusnya hingga 5 mei nanti. Jelas semangat perubahan yang tidak tertahan telah dijelmakan rakyat... Ini Kali Lah!!! * Kami ingin memberikan banyak lagi info berkaitan PRU 13 di sini

Ku Li Terus DiboikotUMNO Gua Musang nampaknya semakin bergolak dan  mungkin akan memberikan kemenangan kepada PAS di kawasan itu. Dilaporkan bahawa 5 orang kuat Ku Li telah menyeberang ke Pas semalam kerana kecewa dengan Ku Li.
 


Mereka telah serahkan borang kepada calon PAS Parlimen Gua Musang, Datuk Wan Abdul Rahim Wan Abdullah pada satu program ceramah di Gua Musang malam semalam.
 
Penyertaan 5 orang kuat UMNO Gua Musang itu memberikan petanda baik buat PAS. Ia dijangka akan dapat menarik lebih pengundi dan secara tidak langsung akan memberikan kemenangan kepada PAS nanti.

Popular Posts