Wednesday, 24 April 2013

Lelaki Umur 51 Tahun Kena Terajang Oleh Pemimpin Tertinggi UMNO


Ada juga pemimpin tertinggi UMNO kuat berterajang rupanya. Sampaikan sanggup dia terajang ahli sendiri. Mula-mula masuk ke bilik Ku Nan, kena tampar 5 kali. Selepas tu kena sepak di belakang badan pula. Kesian si kamaruzzaman ini, umur dia dalam 51 tahun (no ic  62 di hadapan), rasanya tak sesuai kot Ku Nan tampar dan terajang dia. 

Laporan polis bukannya perkara main-main. Polis perlu siasat kes ini. Bawa Ku Nan ke muka pengadilan. Nak ke pengundi Putrajaya mengundi si penerajang orang. Kalau kaki rejam takraw boleh lah terima, tapi kalau rejam belakang orang? Fikirkanlah sendiri...    LAPORAN POLIS


    Nama: KAMARUZZAMAN BIN KAMARUDDIN

    KP : 620901016147

    PENGADU MENYATAKAN: PADA 05 APRIL 2013 JAM LEBIH KURAN 11:30 PAGI, SAYA TELAH PERGI KEPEJABAT AHLI PARLIMEN PUTRAJAYA YANG TELETAK DI PRECINT 15, PUTRAJAYA, UNTUK BERJUMPA DENGAN AHLI PARLIMEN DATO SERI TENGKU ADNAN TENGKU MANSOR, BAGI MELUAHKAN MASAALAH YANG SAYA HADAPI. BILA SAYA DIPANGGIL MASUK OLEH YB DATO SERI TENGKU, BILA SAYA MASUK, SAYA TERUS DITAMPAR MUKA SAYA, SEBANYAK 5 KALI, DAN MENYEPAK BELAKANG BADAN SAYA.

    SAYA TIDAK TAHU MENGAPA YB DATO SERI TENGKU MENGAMBIL TINDAKAN DEMIKIAN TERHADAP SAYA, SAYA TELAH MENGALAMI KESAKITAN DIMUKA DAN DIBAHAGIAN BELAKANG BADAN SAYA, TETAPI TIADA SEBARANG KECEDERAAN ATAUPUN LUKA YANG SAYA ALAMI.

    TUJUAN SAYA MEMBUAT LAPORAN POLIS INI ADALAH UNTUK MELINDUNGI DIRI SAYA, TAKUT JIKA ADA APA APA KEJADIAN BERLAKU PADA DIRI SAYA DIKEMUDIAN HARI. LAPORAN POLIS INI DIBUAT DENGAN KERELAAN SAYA SENDIRI TANPA DIPAKSA OLEH MANA MANA INDIVIDU.


0 comments:

Post a Comment

Popular Posts